Anmälan till handledarkurs via Zoom

För att övningsköra privat behöver både elev och handledare ha en giltig handledar/introkurs. Du kan handleda flera elever, man ansöker om handledarskap för varje elev på Transportstyrelsens hemsida. 

Vi håller våra kurser digitalt via Zoom, ni behöver ha dator/mobil/surfplatta och gärna mikrofon/headset för att deltaga. 

Anmäl genom att registrera er på det datum ni vill gå kursen. Efter att ni har anmält får ni ett mail med information och länk till kursen, titta i er skräppost om mailet inte kommer fram, hittar ni det inte är det viktigt att ni mailar oss:info@molndalstrafikskola.se

 

Måndagen innan kursen kommer ni få ett mail från oss med ytterligare information, har ni inte mottagit det vill vi att ni kontaktar oss, spara gärna vår adress i er epost så att våra mail inte hamnar i skräpposten. 

Betalning:

Vi skickar ingen faktura innan kurs, ni betalar kursen via swish eller bankgiro under samma vecka som kursen hålls, dock senast 48 timmar innan. 

Pris: 500kr / person.

Märk betalning med FÖR +EFTERNAMN samt KURSDATUM!

Betalning till:

Swish: 123-237- 08 23

Bankgiro: 781-7448

Märk betalning med hela namnet, observera att kurser ska vara betalda 48h innan kursstart för att behålla din plats på kursen. 

 

Avbokning ska ske senast 24h innan kurstillfället, utebliven betalning är EJ giltig som avbokning, icke avbokade kurser kommer debiteras i efterhand. 

 

Genom att skicka anmälan godkänner du dessa villkor.